Gedragstherapie hond

Vertoond uw honds gedragsproblemen? Is uw hond agressief naar andere honden of mensen? Teaching Dogs helpt u bij het begrijpen van het gedrag van uw hond en helpt u met het aanpassen of voorkomen van het gedrag van uw hond. Teaching dogs is gespecialiseerd in gedragstherapie voor uw hond.

Ik help u de relatie tussen u en uw hond te verbeteren

Het kan erg vervelend en frustrerend zijn als uw hond gedragsproblemen vertoond en u niet weet wat de oorzaak is. Mijn naam is Arnoud Kremers en ik help u bij het achterhalen van de oorzaak van het gedrag van uw hond. Wanneer wij de oorzaak hebben achterhaald kan ik u helpen bij het aanpassen of  voorkomen van het gedrag van uw hond. Ik leer u te communiceren met uw hond, zodat u uw hond beter begrijpt en uw hond ook u begrijpt. Op deze manier kan de relatie tussen u en uw hond verbeterd worden.

Trainingen en cursussen

Naast gedragstherapie kunt u bij Teaching dogs terecht voor diverse andere trainingen en cursussen. Ik geef bijvoorbeeld ook puppycursus. Bij al mijn trainingen en cursussen staat persoonlijk contact voorop, zodat ik u en uw hond optimaal kan helpen. Wanneer u op zoek bent naar een professionele en rustige hondentrainer bent u bij mij aan het juiste adres.

Contact

Heeft u vragen over uw hond en zijn gedrag en bent u geïnteresseerd in gedragstherapie voor uw hond of één van mijn andere trainingen of workshops? Laat uw gegevens achter op de website, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op, of stuur een e-mail.   

Gedragstherapie hond