Hondenfluisteraar Utrecht

Arnoud Kremers van Teaching Dogs is hondenfluisteraar in Utrecht. De term hondenfluisteraar kreeg in Nederland bekendheid door het populaire programma van Cesar Milan. Arnoud Kremers gebruikt in zijn trainingen de inzichten van Turid Rugaas. Deze bekende Noorse hondentrainer schreef verschillende boeken.

Wat doet een hondenfluisteraar?

Een hondenfluisteraar in Utrecht “praat” met honden. Het praten gaat hierbij vooral om het aflezen van signalen die honden uitstralen. Uit onderzoeken blijkt dat honden van nature conflictmijdend gedrag vertonen. Alleen de manier waarop wordt door ons mensen niet altijd als zodanig geïnterpreteerd. Door deze signalen af te lezen kan Arnoud Kremers oorzaken van bepaald gedrag bloot leggen. Arnoud Kremers leert u ook zelf deze signalen te herkennen en te interpreteren zodat u beter met uw hond kunt communiceren. U zult uw hond beter begrijpen en hem daardoor ook beter kunnen corrigeren.

Probleemgedrag

Vertoont uw hond probleemgedrag? Is hij agressief naar mensen of andere honden of juist heel angstig, bijt hij op alles of is er sprake van onzindelijkheid? In al deze gevallen is een hondenfluisteraar in Utrecht aan te raden. Wat uw probleem met uw hond ook is, bij Teaching Dogs kunnen we u verder helpen.

Aanmelden

Wilt u meer informatie over de trainingen en workshops van Teaching Dogs? Of vertoont uw hond bepaald gedrag waar u hulp bij nodig heeft? Laat dan uw gegevens achter op onze website, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook een e-mail sturen. Kijk op onze website voor alle gegevens.

Hondenfluisteraar Utrecht