Hondengedragsdeskundige

Arnoud Kremers van is hondengedragsdeskundige. In 2014 richtte hij hondenschool Teaching Dogs op. Bij Teaching Dogs kunt u met uw hond verschillende cursussen volgen. Van een reguliere puppycursus tot honden met probleemgedrag. Is uw hond agressief naar mensen of anderen honden? Of bijt hij alles kapot? Het kan heel frustrerend zijn als u niet weet waarom uw hond dit gedrag vertoont en hem hierin ook niet kan corrigeren. In dat geval kan een hondengedragsdeskundige uitkomst bieden om de oorzaak van het probleem te achterhalen en u te helpen met het corrigeren of afleren van dit gedrag.

Betere communicatie voor wederzijds begrip

De trainingen van Teaching Dogs zijn er op gericht om de communicatie met uw hond te verbeteren. Door meer inzicht te krijgen in het gedrag van uw hond kunt u hier beter mee omgaan en hem hierin corrigeren. Op deze manier kunt u beter met uw hond communiceren en is er meer wederzijds begrip. Tijdens de trainingen van Teaching Dogs is er veel persoonlijk contact waardoor er veel aandacht is voor uw hond en uw specifieke probleem. Arnoud Kremers is een rustige en betrouwbare hondengedragsdeskundige en hondentrainer.

Meer informatie of aanmelden

Wilt u meer informatie over de trainingen en workshops van Teaching Dogs? Of vertoont uw hond bepaald gedrag waar u hulp bij nodig heeft? Laat dan uw gegevens achter op onze website, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook een e-mail sturen. Kijk op onze website voor alle gegevens.

 

Hondengedragsdeskundige