Hondengedragstherapeut Utrecht

Bent u op zoek naar een hondengedragstherapeut in Utrecht of omgeving? Dan bent u bij hondenschool Teaching Dogs aan het juiste adres. De hondencursussen van Teaching Dogs zijn gebaseerd op de leer van Turid Rugaas. Deze bekende Noorse hondentrainer schreef verschillende boeken, onder andere Kalmerende signalen. Uitgangspunt van dit boek is het interpreteren van de oer signalen die honden uitzenden. Tijdens de cursussen van hondenschool Teaching Dogs leert u beter communiceren met uw hond met als doel een stressvrije omgang tussen mens en dier.

Betere communicatie met uw hond

Oprichter van Teaching Dogs is Arnoud Kremers, hondentrainer en hondengedragstherapeut uit Utrecht. In 2014 richtte hij Teaching Dogs op. Teaching Dogs geeft verschillende cursussen. Bijvoorbeeld een puppycursus maar ook als uw hond gedragsproblemen heeft kunt u goed bij ons terecht. Arnoud Kremers is een professionele, rustige en betrouwbare hondengedragstherapeut voor Utrecht en omgeving. Een persoonlijke benadering staat bij Teaching Dogs voorop dus wat uw probleem met uw hond ook is, Arnoud Kremers kan u hierbij helpen. Hij leert u beter te communiceren met uw hond zodat u en uw hond elkaar beter begrijpen. Een betere communicatie zal de relatie met uw hond aanzienlijk verbeteren.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de cursussen van Teaching Dogs  en wilt u graag meer informatie? Of heeft u een specifiek probleem met uw hond en wilt u hiervoor een training volgen bij Teaching Dogs? Laat dan uw gegevens achter op het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hondengedragstherapeut Utrecht