Begeleiding bij het probleemgedrag van uw hond

Teaching Dogs is een hondenschool die u kan begeleiden bij het probleemgedrag van uw hond. Het is erg belangrijk om de oorzaak van het gedrag van uw hond te achterhalen, zodat u weet wat u moet doen om het gedrag te voorkomen. Ik kan u daarbij helpen.

De communicatie tussen u en uw hond help ik u verbeteren

Mijn naam is Arnoud Kremers een gediplomeerd hondentrainer en ik help graag de communicatie tussen u en uw hond te verbeteren. Ik bied diverse trainingen en cursussen om het gedrag van uw hond te voorkomen en te veranderen, zoals een trainingen voor probleemgedrag of een puppycursus. Tijdens de trainingen en cursussen leert u fouten te voorkomen, goed gedrag te belonen en ongewenst gedrag te negeren. Op deze manier kan er een goede relatie worden opgebouwd tussen u en uw hond,waarbij  wederzijds respect centraal staat. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en rustige hondentrainer kunt u bij mij terecht.

Cursussen en trainingen op maat

Een persoonlijke benadering staat bij Teaching Dogs voorop. Op deze manier ben ik in staat om u en uw hond de volledige begeleiding te geven die u nodig heeft. De trainingen en cursussen worden dan ook volledig aangepast op uw wensen en behoeften.

Contact

Heeft u vragen over uw hond en zijn gedrag en bent u geïnteresseerd in één van mijn trainingen of workshops? Laat uw gegevens achter op de website, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op, of stuur een e-mail.  

Hondengedragstherapeut Utrecht