De wijze lessen van Turid Rugaas

Teaching Dogs is een hondenschool en ik help u en uw hond graag bij de opvoeding. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en rustige hondentrainer kunt u bij mij terecht. Ik geef diverse trainingen en cursussen, zoals puppycursus, maar kan u ook helpen wanneer uw hond gedragsproblemen vertoont. Teaching Dogs is opgericht door Arnoud Kremers in 2014. Na het lezen van het boek Kalmerende Signalen door Turid Rugaas, heb ik meer oog gekregen voor de communicatie van honden en daardoor heb ik besloten om mij op te leiden tot hondentrainer en dit bedrijf te beginnen.  

De trainingen en cursussen worden volledig op u en uw hond aangepast

Een persoonlijke benadering staat bij Teaching Dogs voorop. Op deze manier ben ik in staat om u en uw hond de volledige begeleiding te geven die u nodig heeft. De trainingen en cursussen worden dan ook volledig aangepast op uw wensen en behoeften en zijn deels gericht op het boek van Turid Rugaas. Ik help u graag bij het communiceren met uw hond. Door de communicatie te verbeteren bent u in staat uw hond beter te begrijpen en begrijpt uw hond u beter. U leert fouten te voorkomen, goed gedrag te belonen en ongewenst gedrag te negeren.

Contact

Heeft u vragen over uw hond en zijn gedrag en bent u geïnteresseerd in één van mijn trainingen of workshops? Laat uw gegevens achter op de website, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op, of stuur een e-mail.

Hondengedragsdeskundige