Vervelende hond

Een hond met gedragsproblemen wordt al snel gezien als een vervelende hond. Terwijl er eigenlijk meer aan de hand is. Bepaald gedrag wordt veroorzaakt door een onderliggend probleem. Vaak is het probleem veel gemakkelijker te verhelpen dan dat men denkt maar de kunst zit in het achterhalen van dat problemen. Mensen zijn veel meer gefocust op het afleren van het gedrag dat de hond een vervelende hond maakt. Dit zorgt voor veel frustratie en een slechtere relatie met uw hond.

Verbeter de relatie met uw hond

Teaching Dogs geeft trainingen en cursussen voor honden met gedragsproblemen, de vervelende hond. Tijdens deze trainingen bekijken we het gedrag uw hond en proberen we de oorzaak te achterhalen. We leren u de signalen af te lezen die uw hond uitstraalt. Op deze manier krijgt u meer inzicht in het gedrag van uw hond en daarmee ook meer begrip. Dit zorgt voor een betere communicatie. U zult daardoor anders om zult gaan met uw hond waardoor deze u ook beter zal begrijpen. De relatie met uw hond zal verbeteren.

Cursussen en trainingen op maat

Een persoonlijke benadering staat bij Teaching Dogs voorop. Op deze manier ben ik in staat om u en uw hond de volledige begeleiding te geven die u nodig heeft. De trainingen en cursussen worden dan ook volledig aangepast op uw wensen en behoeften.

Contact

Heeft u vragen over uw hond en zijn gedrag en bent u geïnteresseerd in de trainingen of workshops van Teaching Dogs? Laat uw gegevens achter op de website of stuur een e-mail.

 

Vervelende hond